Öztaylan: CHP'li belediye imaj kaybettiriyor

Öztaylan: CHP

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP'li Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve ekibinin ilçeye imaj kaybettirdiğini öne sürdü.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve ekibinin ilçeye imaj kaybettirdiğini öne sürdü.
 
Bandırma`nın 23. Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali mahalle etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde dansçı kızların gösteriyle ülke gündemine geldiğini anımsatan Öztaylan, “Şimdi de Bandırma şehir çöplüğünde meydana gelen yangın sonrasında 8 vatandaşımızın dumandan zehirlenerek hastane kaldırılmasıyla ülke gündeme gelmiştir. Eski bir belediye başkanı ve bir milletvekili olarak Bandırma`nın bu tür olaylarla imaj kaybetmesinden doğrusu hicap duyuyorum” dedi. 
 
Bandırma`nın bir süre öncede fuhuş operasyonuyla ülke gündemine geldiğini de anımsatan Öztaylan, “CHP’li yerel yönetim ilçedeki bar ve eğlence merkezlerinin sayısının artmasını  çağdaşlaşma, ilericilik ve özgürlük olarak değerlendirirken güzel Kurtuluş Savaşında düşmanın denize döküldüğü Bandırmamız kötü örneklerle ülke gündemine gelmeye devam etmektedir. Bandırma’yı marka şehir yapacaklarını öne süren CHP’li yerel yönetim bunlarla mı ilçeyi marka şehir yapacaklar”diye tepki gösterdi.



kısa liman arkası
1.08.2013 04:09:22
yeter kardeşim.bıktırdınız bizi.hep aynı muhabbeti yapmaktan fenalık gelmiyormu.albirini vur ötekine.chp de aynı sende aynısın.

nermin
2.08.2013 02:25:04
öztaylan çok vatandaşı düşünüyor ya hepsi aynılar geçen bagfaşın iftar yemeğine elini kolunu sallaya sallaya girdi iftara 3 dk var dışarıda söyleniyordu. vatandaş onları duymadığı gibi mi alışkınsınız siz sesleri duymamaya

  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı